torsdag 25. desember 2014

Kjære Forsikringsselskap!

I dag skal jeg nemlig poste et blogg innlegg om noe jeg syns er veldig urettferdig og teit når det gjelder forsikring og forsikringsbransjen.  Og dette har jeg sendt dit jeg har prøvd å få forsikring. Jeg som trodde at man forsikret seg fordi det var en risiko for at noe kunne skje en....... Men den gang ei.........


Kjære Forsikringsselskap!

Det har seg nemlig slik at ja, jeg har prøvd å få forsikring hos flere. MEN fordi man har migrene så kan man ikke få uføreforsikring. Akkurat som om det ikke kan skje meg noe annet?!? Ettersom man skal til en nevrolog, som man for øvrig ikke har fått time hos før i september 2015 så kan man ikke få forsikring?! Det skulle vel heller være mulig å få en type klausul som sier at om jeg blir uføretrygdet på grunn av migrene, da kan jeg ikke motta noe forsikringspremie. Men om jeg havner i en ulykke eller en annen uforutsett sykdom oppstår og gjør meg uføretrygdet, da burde vel jeg ha rett på forsikring som alle andre eller??
Jeg syns i hvert fall at det er hårreisende og helt bak mål at det er slik.
Eller om en slik klausul ikke fungerer så kan man kanskje betale litt mer i risikotillegg som man gjør med bil. Har man en bil og er ung gutt, så må man betale litt mer fordi risikoen er større, hvorfor kan det ikke være slik med andre ting?

Ikke at jeg har noe plan eller mål om å bli uføretrygdet, men man vil jo gjerne sikre fremtiden sin litt da. Spesielt når man låner og kjøper hus og slikt slik at man ikke plutselig sitter der og ikke har anledning til å betale utgiftene sine.

Ettersom vi har ytringsfrihet i dette landet så ville jeg hvertfall dele mine meninger om noe som jeg ser på som svært urettferdig og dårlig av forsikringsbransjen.
Men det er nå mine meninger. Jeg pleier å skryte over ting jeg syns er bra, og jeg syns dere bør høre det når jeg syns det er feil også.  Så dette er noen spørsmål som jeg stiller dere og det andre forsikringsselskapet jeg har prøvd å få forsikring hos.

Hilsen MEG! 




lørdag 6. desember 2014

Julekalender..

I mitt hus har alle barn og mann fått pakkekalender i år. Men jeg, jeg kjører min egen variant. Jeg har en takknemlighetskalender. Hver dag fra 1-24 desember legger jeg ut et bilde på instagram hvor jeg skriver hva jeg er takknemlig for denne dagen. En fin måte å tenke litt over hva man setter pris på i en ganske hektisk hverdag frem i mot julen. Ta vare på hverandre nå og gi masse kjærlighet og ikke bare gaver. <3 p="">
Ha en fin før juls tid alle sammen!