mandag 28. september 2015

Flower power..


Flower power drawing from the coloring book The secret garden. Pretty or what do you think? 
A real color splash! 

lørdag 26. september 2015

Geiranger ...

Har lyst til å vise dere noen bilder fra i sommer. En av stedene vi stoppet innom var Geiranger. Det var veldig flott å se så mye fjord og fjell. Jeg må innrømme at jeg har sett alt for lite av Norge og det var på høy tid å få tittet seg rundt. Geiranger var vel egentlig fult av utenlandske turister, fåtallet var Norske. 

I would like to show you some pictures from this summer. One of the places we visited was Geiranger. It was so pretty. And very nice to see so much fjords and mountains. I have to admit that even though I am from Norway I have absolutely seen too little of Norway. And this summer really made me wanna see more. Geiranger was full of tourists and only a few of them were Norwegians. 





Hotelrom utsikten. 
Our hotel room view. 


torsdag 24. september 2015

The owl.... Uglen..

Jeg lurer på om jeg skal prøve å blogge på Engelsk slik at jeg kanskje får noen følgere fra den store verden. Problemet er at jeg ikke er så god i Engelsk. Dette er et bilde av en ugle fra farge boken den hemmelige hagen. Jeg elsker denne boken og jeg nyter høsten med å farge i den. Det er så avslappende. En flott måte å utøve litt mindfullness på.






I am wondering about trying to blog on english maby I´ll get some followers from the big world. The problem is that I am not so good in english. This is a picture of the owl from the coloring book the secret garden. I absolutely love this book and I am enjoying the fall coloring in it. It is so relaxing. A great way of mindfulness.

What do you think about the english? It is understandable? Or should I just continue in Norwegian?

tirsdag 22. september 2015

The secret garden.. Den hemmelige hagen..

Disse dager er jeg hektet på å fargelegge fra boken den hemmelige hagen. Nyter faktisk høstværet ved å sitte inne å kose meg med denne boken.
Kommer til å dele bilder etterhvert som de blir ferdige. Håper dere andre nyter høstdagene. :)