torsdag 24. september 2015

The owl.... Uglen..

Jeg lurer på om jeg skal prøve å blogge på Engelsk slik at jeg kanskje får noen følgere fra den store verden. Problemet er at jeg ikke er så god i Engelsk. Dette er et bilde av en ugle fra farge boken den hemmelige hagen. Jeg elsker denne boken og jeg nyter høsten med å farge i den. Det er så avslappende. En flott måte å utøve litt mindfullness på.


I am wondering about trying to blog on english maby I´ll get some followers from the big world. The problem is that I am not so good in english. This is a picture of the owl from the coloring book the secret garden. I absolutely love this book and I am enjoying the fall coloring in it. It is so relaxing. A great way of mindfulness.

What do you think about the english? It is understandable? Or should I just continue in Norwegian?

1 kommentar:

  1. Ser flott ut dette Eva. Å skrive på engelsk er kjempesmart, av flere grunner. Du lærer mer og vedlikeholder den engelsken du kan fra før pluss at utlendinger vil kunne forstå hva du skriver om. For å få flere følgere er det smart å dele postene dine på en "felles side". Paint Party Friday er en slik side, men det finnes mange andre også. Art journal journey er en annen og det finnes en som heter face it Friday blant annet. Finn den du føler psaaer best foe deg, eller skap noe som passer til alle sidene og del over alt. Lykke til!

    SvarSlett