søndag 14. november 2010

13.11.2010 Tur- Retur Flensburg..

Jeg og Kenneth bestemte oss på torsdag at vi skulle ta en "svipp-tur" til Flensburg i Tyskland på lørdag og handle litt. Vi dro tidlig på lørdags morgen, kjørte og kjørte. Når vi endelig kom til København så spør jeg Kenneth om ikke vi bare skal handle i Danmark og kjøre hjem. Kenneth svarer kjekt : "Når vi først har kommet til Danmark så gidder vi ikke snu, er jo bare tre kvarter - time igjen til Tyskland da... "

Vi kjører og kjører, jeg forteller Kenneth at jeg drømte natten før vi dro at vi gikk tom for bensin på motorveien. Plutselig hører vi på radioen en sang med ett refreng vi finner litt merkelig "Dreams can come true...lalalala..." Kenneth sier at det ikke er noe stress, er jo bensinsstasjoner hele tiden. MEN, når bensinlyset begynte å lyse og vi ikke fant noe bensinstasjon. Vi fikk plottet inn på GPSén at den skulle ta oss til nærmeste bensinstasjon. Den ber oss kjøre av på neste avkjørsel og der skulle vi ut på motorveien igjen i motsatt kjøreretning en veien til Flensburg. Kenneth blir rimelig svett når han innser at GPSén skal ha oss til å kjøre en mil tilbake igjen. Vi blir litt oppgitte over denne GPSén når den app og til vil ha oss til å kjøre forbi 2 bensinstasjoner på vei til den den mente var nærmest. Vi får omsider bensin på tanken, da virker ikke kortet til Kenneth, og ikke mora hans sitt heller. Mitt  virker heldigvis. Men de korta levde sitt eget liv hele turen, plutselig virket ikke mitt - men hans og omvendt. Og begge hadde penger, var ikke det det sto på.

Vi kom jo omsider frem etter de tre-kvarter til en time som Kenneth sa, var brått over 3 timer.  :) Han syntes jo Danmark så så lite ut på kartet. Hehe.. Må bare mobbe litt.
Men vi fikk handlet, lesset bilen så den var rimelig baktung. Når vi skulle hjem virket plutselig ikke GPSén og vi kjørte forbi der vi egentlig skulle på motorveien og rotet litt rundt. Når vi endelig kom oss på riktig vei blir vi stoppet i tollen. Men det skal litt til å ha med for mye til Danmark, så det gikk bra. Men det tok litt tid, narkohund i bilen. Og sjekking av pass og slikt, de meldte oss sikkert videre til tollvesenet i Norge. Tror kanskje ikke de var overbevist om at vi skulle til sverige.

Vi fikk kjøre videre, så gikk det egentlig overraskende fort tilbake, helt til vi kom til Gøteborg. Siste biten hjem var drøøy, da var vi trøtte og slitne. Vi kom frem dit vi skulle i sverige og fikk lesset av varene våres og tok med oss akkurat kvota hjem. :) Det var greit å lande i senga etter den kjøreturen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar